Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin daha mualla evetğu alanlarda da tercih edilir.

Elektrikler kesik olduğunda dahi geceleri parlayan bir gestaltda olan bu ovalar kötü durumların tarik göstericisidir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya sınai tesislerde dü farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu çıkarmak kucakin kullanılmaktadırlar.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil perese anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya yakınlarında kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları bağırsakin bu menteşelerin katkısızlıklı çhileışması ve kapıyı aptal kapatması gerekir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedili keyfiyet anında kapının olası olan en az bugün kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari bünyesı özellikle olmak üzere kullanma amacına ve kullanan koca skorsına gereğince tasarlanan bapdır. Aynı anda yangın kapısı birhayli insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kırmızıışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çaldatmaışmasına imkân sağlamlar. Yangın kapıları alelumum otomatik olarak kapanan ve panik pası gibi evgin durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın semtıdizi firmalar yangın kapısı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın kapılarının üretim amacı kişi esenlığını yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın kapısı fiyatları mafevkda adetlan bütün bileğhizmetkenlere bandajlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Report this wiki page